Пила за отсекување HC14K

Моќност: 2300 W
Гол на диск: 14" / 350 mm
Бр. на вртежи: 3900 Rpm
Тежина: 16.3 kg
Arbor size: 1" / 25,4 mm

Макс. сечење: 58 mm

14990.0

Изработено од ИнОне