Дозволете си непречено извршување на својата дејност

 
 
 
 
 

Наши производи

 
 

Ние сме Ник Елан

 
 
Прв овластен сервис за Макита
 
Ние сме првиот овластен сервис за Макита за рачен електричен алат на територијата на Македонија.
 
 
 
 
18 години на пазарот
 
На пазарот егзистираме повеќе од 18 години со докажано професионално искуство, задоволни клиенти и долгогодишна соработка со нашите партнери.
 
 
 
 
За нашите клиенти
 
Тука сме за да овозможиме на нашите клиенти непречено извршување на своите дејности.Визијата на Ник Елан се заснова на идејата дека добрите производи сами по себе нема да успеат. Ние веруваме дека половина успех зависи од обезбедувањето квалитетни производи, а половина од обезбедувањето одлична услуга и стручни совети.
 
 
 
 
Примарна дејност на нашата компанија
 
Продажба и сервис на професионален алат од најпознатите светски брендови: МАКИТА и РОТЕНБЕРГЕР. Располагаме со широк асортиман на производи, опрема и други видови на рачен алат.
 
 
 
 
 

Побарајте понуда

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши партнери

 
 
 
 
 
 
Најдоброто во класа за технологија за безжични електрични алати.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Светски лидер во врвни професионални алатки за инсталација, одржување и технологија за AC/Ладење.
 
 
 
 
 
 
 
 
Производител на висококвалитетни машини за градежништво и индустрија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Преземи каталог