Ударен завртувач 18V 1000 Nm

Напон: 18 V
Батерија: 5,0 h Lithium-Ion (2x)
Бр. на вртежи: 0-1900 Rpm
Врт. момент: 1000 Nm
Прифат: 1/2" квадратен
Тежина: 2.9 кг (со батерија)

39990.0

Изработено од ИнОне