Ротирачки чекан дупчалка HD42-7DM

Моќност: 1350 W
Ударна енергија: 13 Ј
Бр. на удари: 1020 - 3000 Spm
Бр. на вртежи: 150 - 520 Rpm
Прифат: SDS MAX
Тежина: 7.5 кг

41990.0

Изработено од ИнОне